Forside Indretning Tiden er inde til at få dig et hjemmekontor

Tiden er inde til at få dig et hjemmekontor

Tiden er inde til at få dig et hjemmekontor
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Vi har under nedlukningen oplevet, at mange skulle arbejde hjemmefra. For mange har det været en svær opgave – for man er jo bare derhjemme.

Derhjemme er der ingen boss, ingen kolleger, der holder øje med én. Og fjernsynet står jo lige der. Og hunden piber. Og der er vist nok slik i skabet.

Vi har lært, at et professionelt hjemmekontor er vigtig for ens arbejdsevne – og findes der et bedre tidspunkt at anskaffe sig et hjemmekontor end nu?

Selvom vi begynder at se en ende på nedlukningen, mener flere og flere, at hjemmearbejde er kommet for at blive.

Skattefrit hjemmekontor?

Ja, du læste rigtigt – det er muligt at få et skattefrit hjemmekontor. Det gør man ved at oprette en såkaldt bruttolønsordning på kontormøbler. På den måde kan du altså købe kontormøbler fuldstændig skattefrit.

Det er en trend, der kan ses i store dele af erhvervslivet. Flere og flere firmaer indgår aftaler, der gør, at deres ansatte kan få skattefrie kontormøbler. Det er blevet gjort muligt på baggrund af lempelser af reglerne fra SKATs side.

Firmaer som PostNord og Krifa benytter sig af ordningen, så deres medarbejdere kan arbejde hjemmefra bedre og mere effektivt.

Til gengæld er der en række krav, der skal opfyldes, før det er muligt at få en bruttolønsordning. Først og fremmest skal man arbejde hjemme 1 dag om ugen eller i gennemsnittet 2 timer dagligt. Herefter er der en række krav til de enkelte møbler.

Vigtigt at påpege en nedgang i løn

Grunden til navnet bruttolønsordning er, at medarbejderen simpelthen går ned i løn. Derfor er det vigtigt, at arbejdsgiver og medarbejder kommunikerer ordentligt til hinanden, så minusserne ved ordningen bliver italesat.

Det er nemlig ikke altid, at det kan betale sig at få en bruttolønsordning. Det kommer fuldstændigt an på den enkelte medarbejder. Hvis medarbejderen tjener flere penge, end de kommer til at spare, så kan det jo ikke betale sig.

En bruttolønsordning fungerer i praksis ved, at arbejdsgiveren køber møblerne til medarbejderen. Medarbejderen betaler herefter for møblerne gennem sin bruttoløn.

På den måde ender det ikke med at koste arbejdsgiveren noget, og medarbejderen kommer potentielt til at spare en masse penge.

Arbejdsgiveren sikrer også, at medarbejderne har gode kontormøbler, der ovenikøbet overholder arbejdsmiljøloven. Det bidrager til arbejdsglæden og effektiviteten at have et godt hjemmekontor. Så hvis hjemmearbejde er en fast del af skemaet, er bruttolønsordningen måske noget for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk