Forside Erhverv & iværksætteri Bluetooth headsets – uundværligt for iværksætteren

Bluetooth headsets – uundværligt for iværksætteren

Bluetooth headsets – uundværligt for iværksætteren
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Er du i gang med at starte virksomhed op er der nogle ting der er uundværlige. En kontorplads enten i hjemmet eller måske i et kontorfællesskab, en computer med et godt batteri og masser af kapacitet og sidst, men ikke mindst, et bluetooth headset.

Et headset giver dig den frihed til at ordne dine telefonopkald lige hvor det giver mening. Du er ikke bundet af en ledning eller behøver tage din telefon med dig rundt hvis du skal ordne noget mens du gør forretninger. De er små og fylder ikke noget og du skal ikke rode med en krøllet ledning men kan nemt og hurtigt tage høretelefonerne frem fra deres æske og tage dem på, og være klar til at tale i telefon.

Så meget smartere end et klassisk headset

At vælge moderne bluetooth headsets over det almindelige headset med jackstik og ledning er en let beslutning. Der er næsten kun fordele ved de nye smarte høretelefoner. De fylder ingenting nede i den lille æske der også fungerer som oplader, du behøver ikke have din telefon med rundt i mens du taler og de kan let og diskret blive siddende i ørerne så du kan være klar til at tage det næste opkald.

Den eneste ulempe hvis man vil finde en er at man, modsat et klassisk headset med ledning og jackstik, skal huske at oplade sine høretelefoner. Det lærer man dog hurtigt og det kommer hurtigt til at falde lige så naturligt som at sætte telefonen til opladning.

Forskellige looks og forskellige priser

De smarte bluetooth headsets ser lidt ens ud. Designet er relativt ens men der er dog en lille mulighed for at vælge nogen der gør ens look mere personligt.

De fås i smart hvid, som passer til blandt andet Apples produkter, og er er skarpt, clean look til minimalisten. Det er også en mulighed at få dem i blank sort som giver et lidt mere elegant og luksuriøst look til dig som ønsker lidt ekstra. Er du til et lettere, feminint look får de også i sart rosa som bløder det ellers lidt kliniske design lidt op.

Priserne varierer fra de meget overkommelige til de extravagante så der er mulighed til at få nogle der ikke slår bunden ud af budgettet når du er ved at starte virksomhed op. Det er dog en god investering i dit firma at have noget ordentligt udstyr så du kan bruge tiden på andre vigtigere ting.

Ordentligt udstyr til en ordentlig virksomhed

Det er en god ting at have sit udstyr i orden når man skal være iværksætter. Det er både rart indad i virksomheden, at tingene bare virker, og også udadtil er der rart at tingene ser ordentlige ud, så folk tager dig og din virksomhed seriøst. Køber du godt gear fra start sparer det dig på sigt også for penge da kvaliteten er højere og du derfor ikke pludselig skal ud og købe nyt og mere fordi det gamle gik i stykker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk