Forside Erhverv & iværksætteri Dit udseende er vigtigt for et godt førstehåndsindtryk på arbejdet

Dit udseende er vigtigt for et godt førstehåndsindtryk på arbejdet

Dit udseende er vigtigt for et godt førstehåndsindtryk på arbejdet
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Når man lige er startet på en ny arbejdsplads, er det naturligvis rigtig vigtigt, at man giver et godt indtryk af sig selv – og her menes der både den måde man opfører og klæder sig på.

Hvis man de første par uger på et nyt arbejde giver et dårligt eller uprofessionelt indtryk af sig selv – eksempelvis ved at være for useriøs eller vovet i det tøj, man tager på – vil man give cheferne et forkert indtryk, som bestemt ikke er en god ting på en ny arbejdsplads.

Men hvis du tænker dig lidt om, når du vælger smykker og ure og tøj, og sørger for at disse passer til den tone og stil, som er på arbejdspladsen, så har du allerede en fordel – selvom udseendet egentlig ikke burde have noget med ens arbejdsmoral at gøre.

Påklædning og stil der passer til arbejdspladsen

Grunden til at dit udseende, eller rettere måden du vælger smykker og ure og tøj på, har noget at gøre med arbejdspladsen, er, at det er vigtigt, at du ved, hvad der er passende at tage på, når du tager på arbejdspladsen.

Nogle steder vil det eksempelvis give et forkert indtryk, hvis man som kvinde dukker op i noget, som er at for afslørende, og nogle steder er det ikke en god ide, hvis man har en alt for spraglet og flippet tøjstil. Der er sågar nogle arbejdspladser, som har arbejdsuniformer eller en dresscode, som skal følges. Så i dit førstehåndsindtryk skal du selvfølgelig vise, hvem du er som person, og hvad du kan, men du skal også vise, at du respekterer arbejdspladsen.

Tænk dig om når du vælger smykker og ure

For at være sikker på at du ikke træder nogen over tæerne med den måde du ser ud på, hvilket egentlig er okay ude i den virkelig verden, men noget man skal passe mere på på arbejdet, skal du måske lige tænke dig om en ekstra gang, når du vælger smykker og ure og tøj generelt.

Hvis du kommer med kæmpe øreringe og en stor halskæde med blå diamanter, skal du også være klar over, at der nok vil være mere opmærksomhed på dig. Så overvej om dit arbejdstøj måske primært skal bestå af mere simple items, så alle kan koncentrere sig om at arbejde, fremfor at skabe ny mode – medmindre det selvfølgelig er et modemagasin, du arbejder for.

Opnå mere selvtillid

Udover at det, du tager på, skal vise, at du ved, hvad der er passende at tage på, når man er på arbejde, kan du, når du vælger smykker og ure og tøj, også få mere selvtillid – og selvtillid er vigtigt at have på en arbejdsplads.

Hvis man hver morgen vælger at gøre lidt ekstra ud af sig selv, vil man også føle sig mere selvsikker, fordi man hviler i, at man ser hamrende godt ud. Og når man ikke skal bekymre sig om, hvordan man ser ud, er det også nemmere at give den gas på arbejdet og dele ud af godt humør og gode ideer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk