Forside økonomi Få styr på den svære økonomi

Få styr på den svære økonomi

Få styr på den svære økonomi
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Når du starter en virksomhed, er det ikke så enkelt. Der mange ting at tænke på og tage højde for. Du skal finde ud af, hvad du vil lave. Du skal overholde loven. Der kan også være nogle regler i den branche, du vælger, der skal overholdes.

Alt skal planlægges, og du skal finde ud af, hvordan du får det til at køre rundt økonomisk. Der skal jo gerne komme flere penge ind, end der ryger ud. Ellers får du ikke noget løn.

Forberedelse er vigtig

Vil du sikre dig selv en bestemt løn hver måned, så skal du forberede dig. Du kan ikke regne med, at det hele kommer af sig selv.

Før du starter virksomheden officielt, skal du gennemregne alt. Du skal se på alle dine udgifter og være realistisk i dine forventninger til indtægter. Hvilke udgifter du har, afhænger af den branche, du vælger. Fælles for alle brancher er dog, at der skal kunder til, hvis det skal køre rundt.

Kunderne kommer ikke af sig selv, og de kommer ikke alle sammen på den første dag. Du skal derfor sørge for at sætte tid og penge af til markedsføring. Dine potentielle kunder skal opdage, at du findes. Du skal også regne med, at du ikke kommer til at omsætte for ret meget i starten. Det kan tage noget tid, før dine potentielle kunder har opdaget dig.

En startkapital kan være god at have, så du har noget at trække på i starten. Du kan have sparet den op selv, eller du kan finde en investor eller en partner.

Når det går galt

Selvom du har forberedt dig godt, kan der ske noget, som du ikke kunne forudse. Hvis det går helt galt en måned, og udgifterne bliver for høje, skal du ikke give op. Det går op og ned hele tiden i livet som iværksætter. Det gælder om at klare sig igennem de hårde måneder og bruge de gode på at forberede sig til næste nedtur.

Når du lige er startet, har du ikke haft flere gode måneder, hvor du har kunnet sætte lidt overskud til side. Kommer der uforudset modgang, så du ikke har til din løn, så er der heldigvis en løsning. Når du mangler penge, så lån penge. Så kan du klare dig igennem den hårde start. Når det så går bedre, så kan du sørge for at polstre kontoen lidt bedre, så du er klar.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk