Forside økonomi Hvad forskellen på de forskellige kryptovalutaer er

Hvad forskellen på de forskellige kryptovalutaer er

Hvad forskellen på de forskellige kryptovalutaer er
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Har du stillet dig selv dette spørgsmål før? Så er du ikke alene. Kryptovalutaer kan være forvirrende at finde rundt i. Det er et nogenlunde nyt fænomen og begreb og det er begrænset, hvor udbredt det egentligt er. Mange folk bruger det, men det er meget specifikke målgrupper og sociale klasser. Den her artikel vil tage et kig på hvad kryptovalutaer er, hvem der bruger det og hvorfor flere bør bruge det og hvad forskellen er på alle de mange forskellige valutaer der er derude og hvad du kan finde på de forskellige kryptoforhandler sider.

Kunne kryptovaluta være noget for dig?

Kryptovaluta er som sådan, et ganske smpelt koncept. Det er valuta, altså penge, som findes digitalt i stedet for i den virkelige verden. Du kan ikke hæve kryptovaluta. Der findes ikke sedler eller mønter til det. I hvert fald ikke i den fysiske verden. Så ligesom danske kroner er en anden valuta fra amerikanske dollars, så er kryptovaluta bare endnu en anden valuta. Ligesom det er meget bestemt hvor man kan bruge danske kroner i verdenen, så er det også bestemte steder man kun kan bruge visse kryptovalutaer, som man kan få fra diverse kryptoforhandlere.

Så kunne kryptovaluta være noget for dig? Der er flere, som mener at vi i fremtiden kun kommer til at bruge kryptovaluta. En af plusserne ved dette i dag, er at det er sværere at stjæle fra dig end normale mønter og sedler. Men det er så desværre ikke særlig udbredt, hvor man kan bruge disse valutaer. De fleste steder er på aktier. Mange aktier købere bruger kryptovalutaer til at investere i frem for mere almindelige valutaer. Derfor er det mest den højere samfundsklasse som bruger det og det er mest udbredt i arealet omkring Silicon Valley. Men der er sandsynlig for at det en dag kommer til Danmark, så det kunne betale sig at sætte sig ind i det hele allerede i dag.

Find hoved og hale i alle de mange kryptovalutaer

Så hvor mange forskellige kryptovalutaer findes der egentlig? Svaret til det, vil være det samme som, hvor stort er universet. Svaret er uendeligt. Der findes allerede rigtig mange og der bliver konstant skabt flere og flere hver dag. Det er nemlig fordi, alle kan lave en kryptovaluta. Derfor skal man også passe på med at investere i en tilfældig kryptovaluta, da der findes mange falske kryptovalutaer derude, som blot forsøger at stjæle dine penge. Man skal helst gå efter nogle af dem man kender.

En af de største, som du nok har hørt om, er Bitcoin. Den er nok dukket op i dine nyheder en eller to gange, da den er rimelig stor og konstant vokser. Det er rimelig vigtig inde for aktieverdenen. Det er hovedsageligt den man bruger, hvis man investerer. Det er ikke ens betydende med, at det er den eneste man kan bruge. Der findes et helt hav af andre troværdige valutaer derude, hvilket du kan læse alt om på diverse kryptoforhandler hjemmesider såsom f.eks. Coinbox.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk