Forside Erhverv & iværksætteri Fem råd til et startup

Fem råd til et startup

Fem råd til et startup
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Har du netop startet din egen virksomhed og er klar til at indtage verden med dit iværksætteri? Så er du nok også klar til et par gode råd til, hvordan du kommer godt i gang og optimerer dine forløb bedst muligt. Der findes mange små tricks, som gør livet som nystartet virksomhed en smule lettere, og du får nogle af dem her.

Spar penge, når du kan

Pengene hænger altså ikke på træerne, når man er iværksætter, og det er nok også noget, du selv har lagt mærke til. Derfor skal man selvfølgelig også spare hver en krone, som er mulig, for det kan i sidste ende være med til, at man holder butikken åben, selvom det står lidt stramt til.

Det er en fordel, hvis du med det samme lærer dig selv at spare penge, hvor du kan. Det kan være, at du husker at slukke lyset eller skrue ned for varmen, når du ikke har behov for den. Det kan også være i forbindelse med de materialer, du køber, hvor du altid vælger det billigste, når kvaliteten ikke for alvor spiller en rolle. Det optimale er selvfølgelig, hvis du kan finde kvalitet til lave priser. Leder du efter de bedste priser? Find billige kuverter her.

Overhold aftaler

Det er altid vigtigt at overholde sine aftaler, men når man er iværksætter, er det altså bare lidt vigtigere. Det er her, du giver det første indtryk af dig selv, og mange vil dømme dig på, hvordan din fremtoning er, herunder om du er høflig og kommer til den aftalte tid. Du skaber dig selv et image, som både kan være godt og skidt, så sørg for, at du er ekstra opmærksom på den slags i starten.

Hvis du har stort fokus på det, kan det i sidste ende blive dig, som sidder med ’bukserne på’, når der skal forhandles eller holdes møder, så hæng i – særligt i begyndelsen.

Skab dig selv et navn

Det er altid vigtigt at skabe sig et navn i en branche, for der er formentlig masser af andre, som gerne vil have den gode plads i selskabet. Det handler med andre ord om at brande sig selv bedst muligt, og det kan selvfølgelig ske på mange måder. Først og fremmest bør man altid have i baghovedet, at man kan blive vurderet i virksomhedens navn, så derfor skal man altid være opmærksom på de signaler, man sender, og de ting, man giver udtryk for.

Tøv ikke

Du har sjældent tid til at tøve, når du er iværksætter. Det betyder ikke, at du ikke må gennemtænke tingene, når der skal tages nogle større beslutninger, men generelt er det vigtigt, at du er handleparat og kan tage en frisk beslutning. Hvis du er god til at slå til, når chancen byder sig, kommer den nok også igen på et senere tidspunkt, og det kan være vejen ind på den helt store scene. Sørg derfor for, at du bliver opfattet som handleparat og klar i spyttet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk