Forside Arbejdsmiljø og HR Find billigt arbejdstøj til dine medarbejdere

Find billigt arbejdstøj til dine medarbejdere

Find billigt arbejdstøj til dine medarbejdere
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Som erhvervsdrivende er der mange ting, der skal tænkes på, ordnes og ikke desto mindre betales. Det gælder om at holde alle de faste og variable omkostninger så lave som muligt, uden det får en negativ indvirkning på medarbejderne og den færdige ydelse eller produkt. Man skal derfor gøre sig nogle meget gennemtænkte overvejelser over, hvor man kan spare de penge, der til sidst er med til at give et større resultat på resultatopgørelsen.

Et af de steder, hvor man med fordel kan spare penge, er på arbejdstøjet til medarbejderne. Dermed ikke sagt, at arbejdstøjet ikke skal være sikkerhedsgodkendt og af høj kvalitet, så det egner sig til de opgaver, som medarbejderne udfører. Det gælder om at navigere rundt mellem udbyderne og finde ud af, hvordan man kan spare, uden det bliver til discount tøj.

Det billigste arbejdstøj i længden

For det første, så kan man studere de forskellige brands inden for arbejdstøj. Lad være med blot at vælge det billigste mærke, fordi det er der, du sparer flest penge her og nu. Det kan give bagslag, hvis ikke tøjet er af god nok kvalitet, så posten, der hedder ”arbejdstøj” pludselig eksploderer, da tøjet kun holder meget kort tid, før det skal fornyes.

Omvendt gælder det heller ikke om at vælge det dyreste brand i håb om at få den bedste kvalitet. Pris og kvalitet er en fin balance, men der kan ikke sættes lighedstegn mellem disse to variabler. Man kan som ved så mange andre ting komme til at betale for selve brandet og dermed ikke for tøjet i sig selv, som et andet brand måske kunne levere i samme kvalitet, men til en lavere pris.

Det kan derfor godt betale sig at læse lidt op på de forskellige kriterier, der gør sig gældende inden for dine medarbejderes fag. Læs op på sikkerhedsgodkendelser, som er noget af det allervigtigste. Men lige så vigtigt er det, at arbejdstøjet er behageligt at have på, da medarbejderne skal have det på i mange timer og er nødt til at have en vis bevægelighed for at kunne udføre deres arbejde – komforten tæller derfor meget højt, selvom det er en lidt sværere faktor at vurdere før tøjet er afprøvet. Ofte fremhæver producenterne dog, hvis der er nogle specielle designmæssige tiltag, der gør deres tøj mere praktisk end andres.

Spar penge på arbejdstøj på nettet

Vælger man at søge efter arbejdstøj på nettet, kan man ofte indhente nogle rigtig gode priser. Det gælder om at indgå et samarbejde med en udbyder af arbejdstøj, så man opnår nogle fordele. Det kunne eksempelvis være en standard rabat. Noget helt andet er, at man ofte kan forhandle sig til mere rabat, desto mere tøj man køber. Ved man, at man får brug for mere tøj i nærmeste fremtid, kan det derfor godt betale sig at indkøbe lidt ekstra i forhold til den mængde, som man skal bruge nu og her.

Kort opsummeret finder man det billigste arbejdstøj ved at:

  • Læse op på mærkernes egenskaber mht. komfort, åndbarhed, sikkerhedsgodkendelse osv.
  • Vælg en kvalitet, der holder længe, men samtidig er forholdsvis billig i indkøb.
  • Handl på nettet og opnå mængderabat.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk