Forside Arbejdsmiljø og HR Derfor er kontorfællesskaber attraktive for startups

Derfor er kontorfællesskaber attraktive for startups

Derfor er kontorfællesskaber attraktive for startups
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der findes mange kontorfællesskaber i Danmark. Her tilbydes selvstændige, mindre virksomheder og iværksættere adgang til kontorfaciliteter, der er fælles. Dette gælder f.eks. mødelokaler, kopimaskiner, printere, kantine, reception, køkkenadgang og lignende. Har man som startup ikke brug for skriveborde på fuldtid, tilbyder mange kontorfællesskaber også deltidskontorpladser.

Det smarte ved kontorfællesskaber for startups er, at kontorfællesskaberne ofte er fuldt møblerede. Herved spares der penge på møbler, ligesom der spares penge på diverse udgifter. Typisk vil huslejen hos et kontorfællesskab nemlig inkludere både lys, varme, vand, rengøring, sikkerhed, vedligeholdelse, forsikring og lignende. Det kan altså rent økonomisk være en rigtig god aftale at blive en del af et kontorfællesskab.

Især København byder på en masse kontorfællesskaber. Vi sætter her fokus på fem fantastiske kontorfællesskaber i hovedstaden, der alle har tårnhøje ambitioner. Se ledige pladser i kontorfællesskaber i København hos Lokalebasen.dk på https://www.lokalebasen.dk.

KPH – Miljøbevidste, sociale og kulturelle startups

På Vesterbro befinder kontorfællesskabet KPH sig. Her er fællesnævneren miljømæssige, sociale eller kulturelle værdier, der alle tror på en fremtid, som er bæredygtig. KPH blev stiftet i 2009 og virker som et mødested for iværksættere. Iværksætterne arbejder både hver for sig og sammen, og dette skaber supergode resultater.

KPH har udarbejdet sit eget program, der hedder Trial and Error. Dette er et præ-acceleratorprogram, som hjælper med at danne et bindeled mellem nye startups samt etablerede iværksættere. Det er nemlig diversitet, der er vejen frem hos KPH, hvor målet specielt er at skabe værdi for samfundet.

DARE2mansion – Kreativ udfoldelse og leg

Lige børn leger bedst, og derfor samles de kreative sjæle hos DARE2mansion. Dette kontorfællesskab har adresse i København Ø, og 15 startups samles dagligt her. Brancherne er mange, men kontorfællesskabet ses som den professionelle legeplads, hvor der er plads til kreativitet og nytænkning.

Med fælles frokost, ugentlige workshops, hjerne-øvelser med diskussion af udfordringer, talks og fælles meditationsrum, bliver alle sanser stimuleret. Derudover har DARE2mansion deres eget acceleratorprogram, der varer 10 uger. Dette program hedder Thinkubator.

Rainmaking Loft – Vidensdeling

Ved siden af Operaen på Holmen ligger Rainmaking Loft. Dette community er det største for startups i København, og så holder det også til i både Berlin og London. Her lærer generationer af hinanden, da nye iværksættere kan søge råd hos personer, der har indtil flere startups på CV’et.

Hele 75 startups huses i Rainmaking Loft. Dette giver masser af mulighed for at vækste sin forretning, da der er et enormt potentiale for at sparre med hinanden. Acceleratorprogrammet hos dette kontorfællesskab hedder Startupbootcamp.

Republikken – Enkeltmandsvirksomhedernes netværk

Arkitektur, kultur, produktudvikling, kommunikation, visuel kommunikation og programmering mødes på Vesterbrograde hos Republikken. Det er både iværksættere, selvstændige og freelancere, der er blandt Republikkens 75 deltagere, og det er den kreative appel, der er i fokus.

Idéen med Republikken var at skabe et sted, hvor enkeltmandsvirksomheder kan netværke og arbejde. Dermed er det de personlige og nære relationer, der opstår i dette kontorfællesskab. Derudover kan man deltage i diverse workshops og talks samt besøge den hyggelige café.

Founders House – Fokus på det internationale

33 tech-startups holder til i Founders House, som ligger på Islands Brygge i Startup Village. Her er det specielt teams med store ambitioner, skalerbart potentiale og internationale koncepter, der samles. Dog er det ikke hvem som helst, der kan blive medlem – det kræver nemlig en invitation for at blive medlem af kontorfællesskabet. Dette er for at opretholde det høje niveau, som fællesskabet identificerer sig med.

Med blandt andet fælles frokostordning kan de forskellige startups arbejde side om side og dermed dele deres energi med andre iværksættere. Founders House er en nonprofit-organisation.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk