Forside Iværksætterliv Guide: Sådan får du cafédrømmen til at gå i opfyldelse

Guide: Sådan får du cafédrømmen til at gå i opfyldelse

Guide: Sådan får du cafédrømmen til at gå i opfyldelse
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Går du med drømmen om at åbne din egen café, så kan der somme tider være svært fra tanke til handling. Det betyder nemlig ikke blot en masse overvejelser, men også en række praktiske ting, der skal være styr på, inden du kan åbne dørene op. Vi kommer med en guide til, hvordan du bedst muligt kan blive klar til at åbne din egen café. Vi har fokus på nogle af de ting, du nemt kunne komme til at overse, men som er væsentlige for dig og dine muligheder. Læs med og bliv inspireret til at gøre drømmen til virkelighed i den nærmeste fremtid.

Skab en oase i det gode vejr

Vil du gerne have en café, der har mulighed for at få en kæmpe succes, kan det være en stor fordel at kigge efter lokaler, hvor det er muligt med udeservering. På den måde kan du trække mange mennesker til, når solen skinner udenfor og samtidig få plads til flere. Når du skal lave et område til udeservering, er det vigtigt, at du har fået tilladelse fra kommunen. Samtidig skal du erhverve dig nogle gode møbler, så det er behageligt at sidde ude.

Sørg for, at du får købt en god stak med udendørs askebægre, så du kan holde arealet rent og pænt. Selvom det er kommunen, der står for rengøring af pladsen, vil det komme til at få konsekvenser for dig, hvis ikke du holder dit område rent. Det kan nemlig ende med, at du ikke længere må have gæster til at sidde udenfor.

Få professionel rengøring

Når det kommer til at køre godt på din café, og du samtidig skal skabe et godt indemiljø, er det vigtigt med en grundig rengøring. Det kan ofte betale sig at få hjælp fra et firma, der tilbyder erhvervsrengøring. På den måde er du sikker på, at de kender til alle krav omkring rengøring i din café. Selvom det koster lidt ekstra hver måned er det godt givet ud. Det vil ofte tage kortere tid, end hvis I selv gør det, og så kan du være sikker på, at alle kroge bliver taget.

Lav en plan for markedsføring

I dag er det nemmere en nogensinde før at markedsføre sig selv. Det betyder til gengæld også, at du er nødt til at være aktiv på de sociale medier, hvis du vil have opmærksomhed fra starten af. Lav en plan for, hvordan du vil markedsføre din café på de sociale medier. Det kan være igennem samarbejder med influencers eller ved at lave forskellige konkurrencer i løbet af året. Det vil give dig nogle gode forudsætninger for at komme godt fra start.

Find din profil

Inden du for alvor går i gang med din café, er det vigtigt at være meget specifik omkring dit koncept. I dag er der så mange caféer, og derfor er der en stor konkurrence på området. Ved at arbejde målrettet mod noget bestemt, kan du langt nemmere skille dig ud i mængden. Det kan være igennem din indretning, dit koncept eller forskellige events, du løbende arrangerer. Tænk også over din foretrukne målgruppe.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk