Forside Iværksætterliv Guide: Sådan får du din egen hjemmeside som ny selvstændig

Guide: Sådan får du din egen hjemmeside som ny selvstændig

Guide: Sådan får du din egen hjemmeside som ny selvstændig
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

I de sidste mange år har stort set alle markeder bevæget sig over på internettet. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at få sig en hjemmeside, hvis man drømmer om at være selvstændig og sælge sit eget produkt.

Hvis ikke man er erfaren inden for web design, kan det imidlertid nemt blive en tidsrøver at skulle til at designe en hel hjemmeside og måske tilmed en webshop. Det er tid, som du ellers kunne have brugt på så mange andre essentielle ting, der er vigtige som nyopstartet selvstændig.

Online tilstedeværelse kommer man imidlertid ikke lige sådan uden om, og det bedste man kan gøre er derfor at komme godt fra start og vælge den nemmeste løsning.

Design din egen hjemmeside

Det først skridt på vejen til at få sin egen hjemmeside er at vælge et webhotel. Et webhotel er, som antydet af navnet, dem der udlejer dig et sted at være på internettet. Det mest simple webhotel stikker dig bare et domæne i hånden, og har måske en begrænsning på, hvor meget hjemmesiden må fylde, men så er prisen selvfølgelig også derefter.

En sådan løsning bør man kun vælge, hvis man er klar på at bruge meget tid på hjemmesiden. Den skal simpelthen bygges op fra bunden, og det kan blive en langsommelig proces. I sidste ende står man dog forhåbentligt tilbage med en hjemmeside, der dækker lige præcis de behov, den skal dække, og man kan ændre ved hver enkelt lille detalje, hvis det skulle blive nødvendigt.

Mange nyere webhoteller er dog blevet meget mere end det. Et webhotel kan nu også hjælpe med designprocessen langt hen ad vejen. De tilbyder måske simple skeletter, som man kan bygge sin hjemmeside op omkring, eller måske har de simpelthen en løsning, hvor man kan designe hele sin hjemmeside ved bare at trække og klikke. Takket være sit webhotel, kan man altså lave sin helt egen hjemmeside uden at kende en eneste linje computerkode.

Find det bedste webhotel

Der er imidlertid også mange andre faktorer, som bør spille ind i, hvilket webhotel du vælger. En af disse kunne være prisen. Det er værd at bemærke, at et webhotel ofte kræver betaling årigt, for at man kan blive ved med at beholde sit domæne. Nogle kræver tilmed et opstartsgebyr. Man kan ofte bruge prisen på et webhotel til at bestemme mængden og kvaliteten af services, de tilbyder.

Har man planer om at udvide, og på et tidspunkt blive en stor virksomhed med en stor hjemmeside, kan det også godt betale sig at orientere sig om, hvor meget plads man får ved hvert enkelt webhotel.

Ligeledes bør man også orientere sig vedrørende en eventuel begrænsning på den trafik, man kan have på sin hjemmeside. Sådan en begrænsning kan et webhotel nemlig sagtens sætte op, da det kun bliver dyrere og sværere at hoste en hjemmeside, jo flere besøgende den får.

Med en lille smule research, kan man imidlertid sagtens finde det perfekte webhotel – Du kan evt. sammenligne priserne her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk