Forside Iværksætterliv Så langt kan du komme med det rette jakkesæt til mænd

Så langt kan du komme med det rette jakkesæt til mænd

Så langt kan du komme med det rette jakkesæt til mænd
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Du sidder måske og tænker over, hvordan du skal præsentere dig selv for omverdenen som nystartet eller kommende iværksætter. Vi kender mange iværksættere fra 90’erne, der dyrkede en simpel stil med sneakers og t-shirts. Denne stil hører dog 90’erne til, og man skal ikke undervurdere, hvor langt man kan komme i sin branche med det helt rigtige jakkesæt nu til dags. Dette stilrene valg udstråler selvsikkerhed og kan være med til at imponere lige det ekstra, hvis du er i tvivl om, hvad du skal have på til et møde eller andet.

Hvorfor skal jeg vælge et jakkesæt?

Hvis du er i tvivl om dine stilmæssige valg i forhold til arbejdstøj, kan et godt jakkesæt altid anbefales. Selvom det kan virke gammeldags, er et flot jakkesæt til mænd simpelthen en sikker vinder. Et velsyet jakkesæt til mænd, der sidder helt rigtigt, kan være med til at udstråle, at du har styr på dig selv og dit arbejde. Derudover er jakkesættet en stilren vinder, da du er sikker på, at det aldrig vil gå ud af mode. Selvom det kan virke som mange penge, kan det dog betale sig i det lange løb at investere i et godt et af slagsen.

En jungle af jakkesæt til mænd

Jakkesættet er en smart opfindelse, men det kan dog være noget af en jungle at finde frem til det rette jakkesæt. Man skal nemlig både tage højde for forskellige typer jakkesæt, skjorter, slips m.m. Det kan virke overvældende, hvis man ikke er kendt i denne verden, men der er heldigvis hjælp at finde. Du kan f.eks. starte med at undersøge, hvilke typer jakkesæt, der findes. Typen af jakkesæt afgøres bl.a. af lapellen på jakkesættet. Nogle af de mest klassiske lapel-typer på jakkesæt er notch lapel, peak label og shawl lapel. Du kan prøve at undersøge disse forskellige klassikere og vurdere hvilken af disse, der passer bedst til din stil. Et jakkesæt behøver ikke nødvendigvis være meget formelt, det afgøres af den type jakkesæt, du vælger. Herudover kan materiale, farver og mere også påvirke jakkesættets stil og din udstråling, når du har det på.

Find et jakkesæt, der sidder godt

For at jakkesættet ser pænt ud, kræver det, at det sidder rigtigt på dig. Hvis det er for stort eller småt, mister det effekten. Her er det vigtigt at lægge mærke til pasformen på jakkesættet. Det er vigtigt, at pasformen passer til din kropsform, da jakkesættet ellers kan komme til at sidde dårligt. Hvis du vælger at få syet et jakkesæt hos en skrædder, kan du selvfølgelig være mere sikker på, at det vil sidde ordentligt. Hvis du derimod køber et jakkesæt på nettet eller i en butik, skal du huske at tænke dig godt om, inden du beholder det. Hvis jakkesættet ikke sidder helt rigtigt, kan det måske bedre betale sig at vente. Hvis du f.eks. finder et meget flot jakkesæt i en butik, som ikke passer dig helt perfekt, kan du f.eks. også overveje at få det syet til hos en skrædder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk