Forside Iværksætterliv Har du brug for toner til printeren? Så kig her

Har du brug for toner til printeren? Så kig her

Har du brug for toner til printeren? Så kig her
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Enhver der har en printer ved, at den meget ofte løber tør for toner og papir. Det gælder især hvis man er i en stor virksomhed, med mange ansatte, da printerne i så fald æder ressourcerne med lynets hast. Her er det en god idé at købe ind så man har en masse i reserve, for på den måde skal man ikke hele tiden ned til butikken. Man behøver faktisk slet ikke at ulejlige sig med en fysisk butik, da man kan købe ind over nettet. Det er der mange fordele ved.

Brother toner til enhver printer

En af grundene til, at Brother er blevet et så populært tonermærke, er at de producerer produkter til så mange forskellige printermodeller. Uanset hvilken printer din virksomhed har, kan Brother levere tilsvarende tilbehør. Det begrænser sig heller ikke til kun at indbefatte toner – også tromler, labelprintere, adaptere og meget andet kan købes, så ens printer aldrig er ude af drift. Det kan nemlig være meget skadeligt for en virksomhed, som er afhængig af, at diverse deadlines mødes.

Mange gode grund til at købe toner online

Når du leder efter udbydere af Brother toner, er det en fordel at finde en der er 100% internetbaseret. For en fysisk butik er der en masse omkostninger – leje af ejendommen, vedligeholdelse, løn til de ansatte – som gør at deres varer bliver dyrere. En online leverandør vil dermed kunne tilbyde produkterne billigere, og det er gode nyheder for et firma.

Man skal heller ikke være bekymret over, at de ikke kommer til tiden. Næsten alle toner leveres på en dag-til-dag basis, så din virksomhedsproduktivitet kommer ikke til at gå i stå. Den eneste grund til at smutte ned i den fysiske butik ville være, hvis man har akut behov for toner – men den situation er let at undgå, så længe man husker altid at have en masse i reserve.

Gode råd til hvilke Brother toner du skal købe

Brother toner kommer i forskellige varianter. For det første er der, udover sort, også gul, blå og rød at vælge imellem – med primærfarverne i printeren kan man printe lige det, man har brug for. Det er dog en god idé at købe ca. 3 gange så meget sort farve, som du køber af det andet. Det bliver nemlig brugt op meget hurtigere. Hvis der kun bliver printet sort-hvid, kan du dog se bort fra dette råd.

Der er desuden forskel på de originale, og de såkaldt kompatible toner. Forskellen ligger på kvaliteten og prisen. De originale er af rigtig god kvalitet, men koster ofte 3-4 gange så meget som de kompatible. Mange firmaer vil derfor være fristede til at vælge de billige, men det er der også en risiko forbundet med, da det sætter printergarantien i fare.

For en virksomhed der har råd til det, vil det derfor være en fordel af vælge de dyre toner, og så bare være glad for, at de er billigere online end hvis man havde fået dem fra en rigtig butik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk