Forside Erhverv & iværksætteri Har du en drøm om at starte din egen virksomhed?

Har du en drøm om at starte din egen virksomhed?

Har du en drøm om at starte din egen virksomhed?
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Det skal ikke være en hemmelighed, at der er mange der drømmer om at blive selvstændige, men det er desværre også sådan, at mange aldrig får gjort alvor af det – og af mange forskellige årsager.

Det kan være du afholder dig alene af hensynet til din familie, det kan være du er bange for at økonomien ikke kan komme til at hænge sammen hvis du starter, men du kan faktisk allerede inden du starter op gøre en masse for at sikre dig eller din familie, hvis du gerne vil udleve det.

Virkeligheden er at selv om du er selvstændig, så er du ikke nødvendigvis alene, du kan jo selv bestemme hvilke netværk du vil indgå i, og de kan i mange tilfælde være dig til stor nytte.

Nogle rigtig gode råd at tage med i overvejelserne

Uanset om du er lønmodtager eller selvstændig kan det være en meget stor fordel for dig at være medlem af en a-kasse, der sker nemlig det, at hvis du mister dit arbejde, eller hvis du som selvstændig oplever at din virksomhed skulle gå konkurs, så er du i begge tilfælde berettiget til at modtage dagpenge, hvilket sikrer dig et levegrundlag hvis det værste skulle ske.

Der findes a-kasser specielt rettet mod selvstændige, der specialiserer sig i både at understøtte selvstændige, men også at yde rådgivning undervejs, også inden det går galt.

En anden ting der virker logisk, men som du måske ikke tænker over lige fra dag et er at det gælder om at du skal holde dine udgifter nede, fordi det mange gange kan komme som en overraskelse hvor mange udgifter der er fra starten som selvstændig, så er rådet at du skal holde udgifterne nede så længe der ikke er kunder nok i forretningen til at din omsætning kan bære det.

Sidst men ikke mindst, så er det absolut grundlæggende at du har helt styr på de fundamentale ting omkring økonomien, både privat og i virksomheden, hvor det kan være en løsning for både overblik og lavere udgifter at få dig et samlelån, få ryddet op i din gæld og få en fornuftig løsning.

Glem aldrig økonomien, også selv om alt muligt andet trækker, det kan være produktudvikling og salg du synes er langt mere spændende. Hvis du finder et samlelån, er økonomien let at overskue.

Danmark er et af de bedste lande at starte virksomhed i

Det viser sig at det både er nemt og sikkert at starte virksomhed i Danmark, der er adgang til kvalificeret arbejdskraft, kapital, infrastruktur, varer, og folk der har både idéer og erfaring, for ikke at tale om institutioner som Vækstfonden.

Det kan sagtens lade sig gøre at starte virksomhed, både hvis du er nybegynder eller erfaren inden for området, du kan altid blive bedre og lære mere, bare du husker de grundlæggende ting, for hvis der er noget myndighederne kan gøre, så er det at lukke din virksomhed hvis du ikke overholder reglerne, ellers er næsten alt andet til forhandling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk