Forside Erhverv & iværksætteri Køb plastikkort til dine ansatte

Køb plastikkort til dine ansatte

Køb plastikkort til dine ansatte
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Du har nu muligheden for at købe og få lavet et lille unikt plastikkort til dine ansatte. Kortet kan laves fx med virksomhedens logo eller medarbejderens oplysninger, således at man kan vise og bevise, hvor man kommer fra i sit daglige arbejde.

Kortet kan nemt rekvireres, og selvom det virker som en meget simpel løsning, så er det ikke helt uden betydning. Plastikkortet kan hurtigt blive en integreret del af dine ansattes hverdag og blive et uundværligt arbejdsredskab. Kortet er ikke bare et kort, og du kan læse mere om anvendelighed og funktion, design og egenskaber nedenfor.

Plastikkort til at signalere den ansattes tilhørsforhold

Vi har alle et behov for fællesskab, og for at høre til. Et plastikkort er en simpel løsning til at vise tilhørsforhold. Det kan blandt medarbejderne skabe sammenhold, ved at alle bærer kortet, og dine ansatte får en følelse af, at de hører til samme sted. Samtidig kan det også udvise et tilhørsforhold for den enkelte medarbejder, når denne arbejder ude, og kan vise hvor han/hun kommer fra ved at fremvise kortet eller blot bære det. Kortet signalerer professionalisme og ordnede forhold, ved den autoritet som kortet giver.

Kan finde anvendelse både internt og eksternt

Når du vælger at investere i et plastikkort til dine ansatte, kan du lave det personligt med fx medarbejderens navn og billede. Kortet kan bruges til at få adgang til virksomheden, eller kan bruges ude af huset, til at vise hvem man er, og hvor man kommer fra. Kortet er samtidig med til at lave reklame for virksomheden. Hver gang eksterne personer uden for virksomheden ser kortet, og virksomhedens logo, tilføres en markedsføringsværdi som ikke skal undervurderes.

Kortet kan laves personligt

Du kan få lavet et plastikkort til dine ansatte via keyhangers.dk/plastikkort. Her kan du også læse mere om mulighederne for at vælge farve, størrelse og former. Kortet kan stort set designes, som du ønsker det, og kan gøres så personligt eller upersonligt, som du ønsker det. Jo mere personligt kortet laves, jo større værdi får det også for den enkelte medarbejder, og jo mere unikt bliver kortet.

Lille investering – stor betydning

Et plastikkort er ikke bare et plastikkort. Kortet i sig selv er en lille investering, men kan komme til at betyde meget for virksomhedens måde at præsentere sig selv og sine ansatte. Kortet kan samtidig repræsentere en markedsføringsværdi, der kommer til at ses alle steder, hvor den ansatte kommer. Du kan få lavet kortet, så det kan hænge om halsen på den ansatte, eller som en lille brik i et nøglebundt. Det er dig som arbejdsgiver, der bestemmer hvordan kortet skal være, og hvor stor betydning det skal tillægges.

Simpelt og miljøvenligt

Plastikkortet er meget simpelt i sin rene form, og laves i miljøvenlige materialer. På trods af simpliciteten kan kortet hurtigt blive en uundværlig rekvisit i dine ansattes dagligdag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk