Forside Erhverv & iværksætteri Lån: Sådan får du ekstra penge til din iværksætterdrøm

Lån: Sådan får du ekstra penge til din iværksætterdrøm

Lån: Sådan får du ekstra penge til din iværksætterdrøm
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Drømmer du om at blive iværksætter? Nogle mennesker elsker denne livsstil, men andre kun drømmer om den.

Det er dog synd, at nogle mennesker aldrig udlever disse drømme. Og hvorfor gør de egentligt ikke det? Nogle gange er det på grund af økonomi, andre gange er det på grund af tid eller mod – men alle kan blive iværksættere, og du kan få hjælp her. I denne artikel finder du nemlig tre gode råd til, hvordan du kommer i gang. Disse handler om:

  • Lån og økonomi
  • Forretningsplan
  • Navngivning af virksomhed

Lån og økonomi: Kom i gang med det samme

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan rejse kapital til at starte sin iværksætter drøm. Der findes ligeledes mange forskellige summer – det varierer nemlig utroligt meget, hvor meget det koster at starte en virksomhed. For nogle er det stort set gratis og for andre koster det flere millioner.

Det vigtigste er, at du kommer i gang. Og det kan du ofte komme for en mindre beløb. Du kan for eksempel optage et lån, så du kan komme ud af starthullerne. Hvis du låner pengene, kan du med fordel sammenligne et par forskellige lån, før du godkender. Husk også at lægge et budget, hvori lånet indgår.

Lav en forretningsplan

Hvis du har optaget et lån og er klar til at komme i gang med arbejdet, kan du med stor fordel starte med at lave en forretningsplan. Men hvad er det, og hvad skal den indeholde? Primært handler det om, at du sætter ord på din virksomhed – dette kan du for eksempel gøre ved at besvare disse spørgsmål:

  • Hvad laver du i din virksomhed?
  • Hvilke services tilbyder du? Hvilke produkter tilbyder du?
  • Hvem er din målgruppe?
  • Hvad er dine USP? (Unique selling points)
  • Hvor meget tjener du på dine produkter?
  • Hvad er dine mål?
  • Hvem skal du have med på holdet?

Hvis du besvarer disse syv spørgsmål grundigt, så er du meget godt i gang med en fornuftig forretningsplan. Hvis du har styr på dit produkt, dine tal og dit hold, så går det ikke helt galt.

Navngiv, og kom så i gang

Nogle mennesker bruger uger, måneder eller år på at få de små detaljer på plads. Dette kan være budgetter, målgrupper og endda navnet på virksomheden. Det er dog ikke så vigtigt at have styr på alle detaljer til at starte med.

Der er en meget succesfuld forretningsmand, der hedder Jesper Buch. Han var i sin tid med til at starte Just-Eat. Han har sagt noget meget klogt, som du kan lære noget af – Launch shit, but launch.

Hvad betyder det så? Det betyder, at det vigtigste for dig bør være at komme i gang. Det gør ikke noget, at din virksomhed ikke er perfekt endnu, det skal nok komme. Hvis du spilder tid på mindre vigtige detaljer, så kommer du aldrig i gang.

Så kast dig ud i det, måske lander du lidt hårdt i starten, men det skal nok blive bedre, hvis blot du arbejder hårdt for det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk