Forside Erhverv & iværksætteri Sådan starter du en webshop, der sælger fx Triumph BH’er

Sådan starter du en webshop, der sælger fx Triumph BH’er

Sådan starter du en webshop, der sælger fx Triumph BH’er
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Kan du mærke at iværksættergenet gerne vil aktiveres – og brænder du samtidig for lingeri? Jamen, hvad er så mere nærliggende, end at kombinere de 2 interesser.

Lad os sige at du vælger at fokusere på Triumph BH’er. Der er kæmpe efterspørgsel på BH’er, eftersom ca. 50 % af befolkningen i Danmark er hunkøn. Og som du sikkert allerede ved, så er

Triumph et kendt lingerimærke i Danmark. Det kan næsten kun gå godt – efterspurgt produkt og godt anerkendt brand.

Hvordan skal du starte din webshop?

Et helt essentielt spørgsmål. Det er nemlig vigtigt at du kommer godt fra start. Og derfor skal du sætte dig ind i nogle af de vigtige elementer for startups.

Tænkt allerførst på økonomien. Vil du finansiere din opstart ved at optage et lån? Har du en sum penge du kan bruge, eller har du eventuelt én eller flere investorer? Det er et punkt du virkelig skal overveje, inden du gør alvor af drømmen.

Økonomien er vigtig, både fordi det ofte kan være dyrt at starte en virksomhed, men også fordi du jo gerne skulle kunne leve godt af din investering, på et tidspunkt. Omvendt må du heller ikke frygte at det kan går alt, og at du taber alt. Du er nødt til at satse lidt – ”Hvor intet vover, intet vinder”.

Lav en risikoanalyse

Som nævnt skal du turde satse lidt. Men derfor skal du stadig agere velovervejet, rationelt og fornuftigt. Det giver den bedste start på dit projekt. Og her kommer risikoanalysen ind i billedet. Du kan eksempelvis lave en såkaldt ”SWOT” – Strength, Weaknesses, Opportunities, Threats.

Det er en analyse, som giver dig mulighed for at komme hele vejen rundt om din virksomhed. Og du finder også hurtigt ud af om en Triumph BH nu også er det du skal satse på.

Din webshop kræver en god hjemmeside

Her skal du virkelig tænke dig om. Husk på at det er din hjemmeside – altså din webshop – som skal præsentere og sælge dine produkter. Spørg rundt omkring og undersøg, hvilke erfaringer andre webshopejere har.

Et hint kunne være WordPress, som har plugins til webshop. Det er relativt nemt at arbejde med, og der er meget brugbar information at finde på nettet. Men lav under alle omstændigheder en god research, før du træffer den endelige beslutning.

Hvad så med Triumph BH’erne?

Nu ved vi jo, at du har valgt at sælge Triumph BH’er. Så skal du naturligvis tage en samtale med Triumph vedr. leverancer, markedsføring, priser, målgrupper etc. Der er meget du skal vide. Og jo mere du sætter dig ind i dit produkt, jo bedre kan du håndtere hele processen.

Det gør det også nemmere for dig at målrette dit salg, til det helt rigtige segment.

Og endelig – hvilket arbejdsmiljø ønsker du?

Når du starter en webshop, så kan du i princippet side nede i din kælder, med nedrullede gardiner. Det bringer dog sikkert ikke de store kreative tanker frem.

Overvej derfor at indgå i et kontorfællesskab med andre iværksættere. I kan hjælpe og inspirere hinanden, og potentielt kan du skabe kontakter og netværk, som kan skaffe dig nogle gode salg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk