Forside Arbejdsmiljø og HR Skab et godt og grønt arbejdsmiljø

Skab et godt og grønt arbejdsmiljø

Skab et godt og grønt arbejdsmiljø
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Flertallet af danskere med et fuldtidsjob tilbringer i gennemsnit cirka 30 % af døgnets 24 timer på arbejdspladsen. Glade og friske medarbejdere er alfa og omega, og derfor kan det være relevant at sætte fokus på sundhed og et godt arbejdsmiljø. At gøre lidt ekstra for at gøre arbejdsmiljøet mere grønt vil bidrage til mere aktive og tilfredse medarbejdere. Det vil skrue kvaliteten og effektiviteten en anelse op. Et godt arbejdsmiljø kan skabes på flere forskellige måder, og i dette blogindlæg får du tips til, hvordan du kan gøre dagligdagen lidt grønnere for dine medarbejdere.

Tilbyd frugtordning

Det første initiativ til at hjælpe medarbejderne med at træffe et sundt valg er at tilbyde dem en frugtordning. Frugtordning ses hos mange virksomheder som et ekstra personalegode, når medarbejderne bliver lidt sultne om formiddagen eller eftermiddagen. Der findes mange udbydere af firmafrugt i frugtkurve og frugtkasser. Det betyder ganske enkelt, at du tilmelder din virksomhed firmafrugt, og I kan glædeligt se frem til frisk frugt leveret lige til jeres adresse. Det er nemt at tilpasse frugtkurven eller frugtkassens størrelse efter antallet af medarbejdere. Derudover kan I gøre ordningen personlig ved at tilpasse udvalget efter personlige præferencer. En frugtkurv eller -kasse er en enkel måde at skabe et mere sundt og grønt arbejdsmiljø på, og dine medarbejdere vil højst sandsynligt få lettere ved at leve op til Sundhedsstyrelsens anbefaling på seks stykker frugt og grønt om dagen.

Pift kontoret op med planter

Der er ingen tvivl om, at mennesker bliver glade af at kigge på farverige planter og grønne nuancer. Forskning viser endda, at mennesker bliver gladere og får mere energi ved at kigge på noget smukt. Derfor er det oplagt at pynte kontoret med forskellige planter for at stimulere medarbejderne. Det kan være svært at holde liv i friske planter på et kontor – især hvis kontoret er mørkt. Hvis du ønsker at pryde kontorlandskabet med noget grønt, uden at det er nødvendigt at give planterne daglig førstehjælp, er kunstige planter den oplagte løsning. Brøndsholm tilbyder et stort udvalg af kunstige planter til erhverv. Selvom planterne er kunstige, er de virkelighedstro og kan derfor stadig have en positiv effekt på medarbejdernes humør. Kunstige planter findes i forskellige varianter. Det gør det nemt at indrette kontoret med planter i passende størrelser, uden det kommer til at virke overvældende. Når du skal vælge farver til planterne, så gå gerne efter kontrasterende farver. Selvom det er fristende at vælge blomster i prangende farver, så har mennesker også brug for at kunne kigge på noget roligt. Den rette kombination af lyse og mørke farver vil forene ro og energi.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk