Forside Arbejdsmiljø og HR Derfor har firmaets indgang stor betydning

Derfor har firmaets indgang stor betydning

Derfor har firmaets indgang stor betydning
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Hvad er det du lægger mærke til først når du møder en ny person? Er det deres humor, gode egenskaber eller fritidsinteresser? Selvom du selvfølgelig også lægger mærke til dette, er det ikke det første der springer dig i øjnene, vel? Nej, det er deres fremtoning og udseende. Du lægger mærke til hvilket tøj de har på, om de er soignerede og hvordan de ser ud til at have det.

Det samme gælder når man besøger et firma. Selvom firmaet er bygget op om grundværdier, mål og medarbejdere, er det ikke det første man som besøgende lægger mærke til. Nej, det man lægger mærke til, er nemlig hvordan indgangen ser ud.

Indgangen afspejler hele firmaet

Ligesom at man på menneskers påklædning og soignering kan lære meget om dem som personer, kan man på firmaets indgang også lære meget om hvordan firmaet er. Hvad siger dit firmas indgang om din virksomhed? Selvom at møder med potentielle kunder eller leverandører ikke skal handle om hvordan indgangen ser ud, er det stadig vigtigt at den bliver holdt i pæn og god stand. Det kan blandt andet gøres ved ikke blot at have en kedelig flise- eller grusbelægning, men i stedet gøre den frisk og spændende ved at have fine havekrukker med blomster til at stå.

Brug glasserede havekrukker med blomster til at skabe en fin indgang

En af de bedste måder at få sit firma til at fremstå flot på, er ved at sætte fine glasserede havekrukker med flotte blomster ved hovedindgangen. Gør du det, bliver indgangen både pæn at se på og indbydende. Du skaber den helt rette atmosfære til gode møder med både kunder, leverandører og besøgende ved at sørge for at indgangen er pæn at se på.

At have glasserede havekrukker og blomster er ikke ensbetydende med at indgangen til dit firma skal ligne mormors kolonihave. Nej, du vælger blot krukker og blomster efter den indretning der ellers bruges rundt omkring i firmaet. Hver virksomhed har sin egen personlige stil, og den kan du vise ved at bruge havekrukker og blomster der matcher den ved hovedindgangen.

Klik her og find de rette havekrukker til dit firma.

Hav en velholdt hovedindgang

Selvom at det kan se nok så flot og hyggeligt ud med blomster ved hovedindgangen, har det ikke den store betydning hvis ikke det er velholdt. Ligesom at en person kan have et nok så flot jakkesæt på, vil fremtoningen alligevel ikke være helt god hvis personen til gengæld er beskidt.

Det er derfor vigtigt at sørge for at de krukker der er ved hovedindgangen er velholdte, så de er med til at få din virksomhed til at fremstå fra sin bedste side. Det behøves ikke at være besværligt at sørge for at have et par velholdte havekrukker ved hovedindgangen. Hvis blot man tager sig af planterne jævnligt vil der ikke ligge det store arbejde i at holde dem pæne og friske at se på. Det bliver blot en del af rutinen med at holde firmaets hovedindgang indbydende for besøgende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk