Forside Indretning Spring på den grønne bølge

Spring på den grønne bølge

Spring på den grønne bølge
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Byhaver, urtebede i baggården og bøger og blogs der hylder de grønne venner: Planter og blomster har for alvor indtaget toppen for trends i 2019.

I en travl hverdag kan det være rart og afslappende at koble af med at plante en blomst eller lave en fin urtekasse til altanen. Det er en måde, hvorpå vi kan koble mentalt af og få en pause samtidig med, at vi skaber noget både smukt, anvendeligt og miljøvenligt.

Vi har samlet en række tips til, hvordan du springer på den grønne bølge og fylder dit liv med grøn æstetik og blomsterliv. Og bare rolig – vi har både noget til dig med og uden grønne fingre.

Planter der passer sig selv

Planter i hjemmet signalerer personligt overskud og bidrager samtidig til et godt indeklima. Det er langt bedre med en masse grønne planter i vindueskarmene for ilten end diverse rengøringsartikler, der ofte er fyldt med parfumer. Og så er det ovenikøbet tidssparende.

Det kræver nemlig ikke nødvendigvis en masse fritid for at holde de små grønne venner i live.

Der findes flere planter, der stort set ikke kræver noget vand.

Du kan nøjes med at vande et par gange om måneden, hvis du fx vælger at anskaffe dig den kinesiske pengeplante eller paradistræet. Den godgørende Aloe Vera planten har heller ikke brug for så meget vand og den yndige fredslilje nærmest intet.

Ofte kan du se på dine planter, om de lige skal have en tår, men ellers kan du læne dig trygt tilbage og nyde det grønne syn og den friske luft.

Og så er et godt råd altid, når det kommer til planter, at huske at tale med dem. Det lyder måske fjollet, men faktisk er det videnskabeligt bevist, at planter der modtager omsorg, vokser bedre.

Planter og blomster der holder for evigt

Blomster og planter har det jo desværre med at visne nu og da. Ikke nødvendigvis fordi, du giver dem for lidt at drikke, men fx på grund af for høj varme, for meget frost, tørt indeklima eller ugunstig jord, der ikke giver mere næring.

Vil du gerne have planter og blomster, der holder sig friske for evigt, så kan du derfor overveje en et smart alternativ, der med garanti holder for evigt: Kunstige blomster og planter. Med kunstige blomster og planter kan du være sikker på, at dine grønne allierede altid er der for dig. Også når du rejser flere måneder af gangen eller bosætter dig i udlandet i et år.

Dine nye grønne plastikvenner er der for dig for evigt. Så hvis du ikke har tid og råd til at købe nye blomster en gang om ugen eller bare godt kan lide det friske look hver dag, så er de kunstige blomster og planter med garanti et hit hos dig.

Med lidt hjælp fra dygtige skabere af kunstige blomster og planter får du mulighed for at nyde blomster og planter i alverdens fine farver og undgår samtidig at skulle skifte vand, smide ud og købe nyt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk