Forside Erhverv & iværksætteri Trængt økonomi som iværksætter? Her er dine muligheder!

Trængt økonomi som iværksætter? Her er dine muligheder!

Trængt økonomi som iværksætter? Her er dine muligheder!
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

De fleste ved, at man som iværksætter skal man være indstillet på, at der nok ikke vil være den store løn det første år man driver sin virksomhed.

Men hvad gør man, når man efter 2 eller måske 3 år endnu ikke har fået sin første lønseddel og privatøkonomien hænger i en tynd tråd? Her får du en række muligheder, som du kan overveje, hvis din økonomi trænger til en redning.

Lån hos dine forældre

Et godt sted at starte er at låne hos dine forældre. De vil med garanti gerne støtte dit iværksættereventyr, og hvis det betyder at de skal bidrage lidt til din husholdning i et halvt års tid, så er mange forældre villige til det – de skal jo nok få pengene igen, når din virksomhed begynder at tjene millioner – for det kommer den jo til!

Lån i banken

Et andet sted du kan tage et lån er i banken. Her er renterne ganske vidst en del højere end hos dine forældre, men det er trods alt ikke på høje med renter på f.eks. forbrugslån på nettet. Overvejer du i øvrigt sådan et lån, så brug lige denne forbrugslån-tjeneste før, da den giver dig et helt konkret billede af, hvor meget et lån kommer til at koste dig, og du undgår dermed at blive snydt eller få en ubehagelig overraskelse.

Skru ned for dine omkostninger

Hvis du ikke allerede ”lever på en sten”, så er det måske nu at du skal gøre det, da du har brug for at spare hver en krone. Du kan f.eks.

  • Flytte i kollektiv
  • Opsige abonnementer, f.eks. Fitness.
  • Sælge din bil
  • Sælge ud af tøj og andre ejendele du ikke bruger

Få en investor

Måske er din idé så unik, at en investor måske vil investere i dig. Ved at få en investor ind, vil der blive penge til at drive virksomheden og måske betale lidt løn til dig.

Husk altid at rådføre dig med advokater grundigt, inden du får en investor med på din idé, da du ellers risikerer at miste dine virksomhed den da den rent faktisk blive noget værd.

Smid din idé på kickstarter

Er din idé unik og noget som folk synes er fedt, så kan du overveje at smide den på kickstarter og dermed skaffe penge til både dig den videre drift af din virksomhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk