Forside Erhverv & iværksætteri Sådan skaber du en solid online tilstedeværelse som iværksætter i 2018

Sådan skaber du en solid online tilstedeværelse som iværksætter i 2018

Sådan skaber du en solid online tilstedeværelse som iværksætter i 2018
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

At være iværksætter indebærer mange ting. Først og fremmest kræves det, at du har en god idé og en vis grad af gåpåmod og viljestyrke til at føre den ud i livet. Allerede der er du et lille stykke af vejen. Men som iværksætter i 2018 er en god idé og gåpåmod ikke helt nok for at få en ny virksomhed til at lykkes. Der er en enormt stort konkurrence om forbrugernes opmærksomhed, som i dag kan vindes ved hjælp af en lang række af forskellige medier.

Er du iværksætter i 2018, er det derfor helt afgørende, at du skaber en solid online tilstedeværelse for din virksomhed, som kan være med til at informere og udbrede budskabet blandt potentielle kunder. Enormt mange virksomheder benytter sig i høj grad af de forskellige sociale medier til at gøre dette, men hvad der måske er mest centralt er at skabe en god og effektiv hjemmeside.

Hvad kan en hjemmeside for en virksomhed?

En hjemmeside kan nærmere bestemt have en række forskellige funktioner, og det afhænger meget af, præcis hvad din virksomhed er specialiseret i, hvilket indhold, der helt konkret bør være på hjemmesiden. En hjemmeside kan for eksempel både fungere som en webshop og som et sted, hvor potentielle kunder kan finde informationer om det produkt eller den service, din virksomhed kan tilbyde dem.

I øvrigt kan en hjemmeside skabe fundamentet for din generelle online tilstedeværelse, da den vil være et sted, du i forskellige henseender og forbindelser vil kunne linke til andre steder på internettet.

Er du ny, når det gælder hjemmesider?

Det kan altså være temmelig afgørende for din virksomheds succes, at den har en effektiv hjemmeside, som kan udbrede information til virksomhedens produkt eller service samt give kunderne adgang til det. Men for at få mest muligt ud af din hjemmeside, kræver det, at du udformer den på den mest optimale måde. Er du enten ny, når det kommer til at skabe hjemmesider, eller ligger dine evner som iværksætter et andet sted, er der heldigvis en del hjælp at hente.

Eftersom de fleste virksomheder i dag har brug for en hjemmeside, er der også kommet flere og flere til, som har specialiseret sig netop i at hjælpe andre virksomheder med at lave en ny hjemmeside. Denne hjælp kan være ganske uvurderlig, fordi udbyttet af at have en effektiv hjemmeside kan være stort og i mange tilfælde vil kunne ses på omsætningen.

Få 15 minutters gratis rådgivning

Leder du efter hjælp til at lave en ny hjemmeside, kan du med fordel besøge Esben Bock’s hjemmeside. Esben Bock er ekspert i at hjælpe andre virksomheder med at skabe en effektiv online tilstedeværelse og hjælper blandt andet med at lave nye hjemmesider. På hans egen hjemmeside finder du lidt information om, hvilke krav, der skal stilles til en hjemmeside i 2018, samt hvilke andre services han kan tilbyde. Du kan også booke 15 minutters gratis rådgivning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk