Forside Iværksætterliv Træt af lange rygepauser som selvstændig – vælg i stedet en e-cigaret

Træt af lange rygepauser som selvstændig – vælg i stedet en e-cigaret

Træt af lange rygepauser som selvstændig – vælg i stedet en e-cigaret
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Som selvstændig erhvervsdrivende er det effektivitet vigtigt. Det er vigtigt, at du optimerer og sikrer, at du bruger din tid så effektivt som muligt. Hvis du er ryger, så har du – med garanti – op til flere rygepauser i løbet af en arbejdsdag. Det bliver hurtigt til mange timer på en måned, der ikke bliver brugt på at arbejde.

Hvis du ønsker at sikre, at du ikke spilder din dyrebare tid, så er det derfor en god idé, at du vælger at indstille rygningen for alvor. Hvis det blot tager 10 minutter at ryge én cigaret, hvilket du måske gør 5-6 gange i løbet af en dag, så er det faktisk en hel time, du går glip af – og det bliver mange timer på et år.

Der er mange, der tror, at det ikke er noget, der har betydning. Det er fordi, de blot tænker på den korte bane. Hvis du i stedet vælger at tænke på den lange bane, så bliver det – som sagt – mange timer i løbet af et år. Det er rigtig mange timer, du sagtens kunne bruge på at skabe fremdrift i din forretning i stedet for.

En e-cigaret kan sagtens bruges inde ved skrivebordet

Hvis du har svært ved at slippe cigaretterne, så er du bestemt ikke den eneste ryger, der har det sådan. Det er noget, der gør sig gældende for langt de fleste rygere. Derfor er det også en rigtig god idé, at du vælger at alliere dig med en e-cigaret, eftersom den kan bryste sig af, at være et yderst fornemt rygestopmiddel.

Én af de klare fordele for dig som selvstændig er, at dampen fra en e-cigaret ikke sætter sig i tøj, vægge og møbler, som gør sig gældende for cigaretrøg. Derfor vil du også sagtens kunne bruge den, mens du sidder ved dit skrivebord. Derfor kan du snildt arbejde på samme tid, da du blot kan dampe, når du føler for det.

Udvalget af e-cigaretter byder på rigtig mange forskellige modeller

Hvis det er noget, du synes, der lyder tiltalende, så se mere her, hvor du kan finde frem til et stort udvalg af e-cigaretter. Det betyder også, at du sagtens vil kunne finde frem til en e-cigaret, der er den helt rette for dit vedkommende, uanset om du har mange eller ganske få krav til den e-cigaret, du gerne vil købe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk