Forside Erhverv & iværksætteri Verdens mest eksklusive klub for unge entreprenører og game-changers

Verdens mest eksklusive klub for unge entreprenører og game-changers

Verdens mest eksklusive klub for unge entreprenører og game-changers
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

De fleste kender til det amerikanske erhvervsmagasin Forbes – har du ikke selv læst det, har du med stor sandsynlighed hørt om det før. Noget helt særligt, som magasinet Forbes er kendt for, er deres årlige offentliggørelse af lister over verden rigeste mennesker – Forbes 30 under 30.

Forbes 30 under 30 giver nemlig offentligheden et indblik i, hvilke 30 iværksættere under 30 der har haft stor succes med deres virksomheder.

I år er der hele 10 danskere på den eksklusive Forbes-liste.

Danske Mads Andreas Olesen bliver nu anerkendt for sin succes som iværksætter

Danske Mads Andreas Olesen er kommet på den eksklusive Forbes 30 under 30-liste.

Hans succes har taget afsæt i flere forsøg på at starte en succesrig virksomhed. Første forsøg var tilbage i 2010. Sidenhen har der været et par gode forsøg samt et par fejlslagne, men i dag har han en salgsvirksomhed og et energiselskab, som han driver i fællesskab med sine partnere – og det går selvsagt rigtig godt for Mads Andreas Olesen.

Mads Andreas Olesen har dog også fokus på andre ting end sine virksomheder – han har også fået stablet et digitalt visitkort på benene, hvor han skriver blogindlæg, der kan inspirere og motivere nyetablerede iværksættere, eller blot folk som er interesserede i at lære mere om dette spændende erhverv.

Mads Andreas Olesen lægger dog også vægt på, at det altså ikke blot er hans egen fortjeneste – trods det er hans navn, anerkendelsen tilskrives, er der mange dygtige partnere, der har bidraget til hans succes.

Har du en drøm om at komme på listen?

Er du ung iværksætter, drømmer du helt sikkert om at ende på Forbes 30 under 30, ligesom Mads Andreas Olesen.

Det kræver uden tvivl en masse hårdt arbejde at nå så langt – men det er ikke umuligt. Har du drivkraften og passionen, kan du måske også en dag nå lige så langt i branchen som Mads Andreas Olesen.

Der findes ikke en opskrift på succes, og det er vigtigt at være åben for at finde sin egen vej. Dog er der mange faktorer, der kan gøre din mulighed for at opnå dine drømme endnu større.

En god idé er at kigge på dé, der allerede har fået succes – hvad har de gjort? Hvordan nåede de til det punkt, de er ved i dag? Naturligvis spiller ens baggrund og uddannelse en rolle, men noget der også har været en gennemgående ting blandt succesrige mennesker – som blandt andet Steve Jobs og Mark Zuckerberg – har været en homogen garderobe. Lever du mere minimalistisk, har du færre ting at tage stilling til i løbet af dagen og dermed mere tid til at fremme din virksomhed.

Undersøgelser har ligeledes vist, at det i gennemsnit er en tidlig alder, at de, der ender med at blive succesrige, har haft deres debut på arbejdsmarkedet. Her viser undersøgelser eksempelvis at gennemsnitsalderen var 16 år for de på Forbes liste. Ligeledes kan en sund kost og motion også være væsentlige faktorer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk