Forside Erhverv & iværksætteri Vil du gerne have råd til at starte op for dig selv?

Vil du gerne have råd til at starte op for dig selv?

Vil du gerne have råd til at starte op for dig selv?
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Det er ikke nogen hemmelighed, at det langt hen ad vejen kan være mere eller mindre dyrt, når man tager en beslutning om at starte en virksomhed op for sig selv. Der er nemlig mange udgifter forbundet med det valg, og derfor skal man sørge for at have sig en god kapital, som i hvert fald i første omgang kan rumme alle de udgifter, som man løbende vil støde ind i efterhånden, som man bevæger sig dybere ind på det selvstændige marked. Men hvor finder man den kapital, så man kan sikre sig selv, at man kommer godt fra start? Det kan du blive klogere på, hvis du vælger at læse med lige her nedenunder.

Mange vælger at spørge banken til råds som en begyndelse

Der er nogle, der vælger at tage et lån, når de gerne vil have deres drøm om et selvstændigt liv ført ud i verden. Og derfor er banken ofte det første valg, som der tjekkes ud. Tit er det dog desværre bare sådan, at det kan være svært at få lov til at låne penge til et projekt, som man endnu ikke kan give nogen garanti for eller sikkerhed for endnu. Og så er det heller ikke sjældent, at et sådan lån kan komme til at tage meget lang tid at få i hus, hvorfor man i sidste ende kommer til at bruge mange ressourcer på at få de penge, som man har behov for lige nu og her. Det er derfor ikke altid den bedste løsning.

Der er dog en anden og lettere ved at gå, når man har behov for startkapital – funding

Andre vælger at gå ad lidt andre veje. Og dette er faktisk nogle stier, som der efterhånden er blevet meget populære at træde ud på, når man gerne vil starte op for sig selv. Og det med god grund. Her er der nemlig tale om det, som der kaldes funding eller crowdfunding. Dette er en metode, der gør det muligt for dig at rejse de penge, som du har behov for som for eksempel startkapital, førend du kan komme i gang med dit projekt eller dit liv som selvstændig. Det foregår ved, at du indsamler beløb og bidrag af enten større eller mindre størrelse fra en større gruppe af bidragsydere. Disse findes ofte via crowdfunding-platforme på internettet.

Funding af din startup – eller køb af hele virksomheden

Man kan rejse penge til vidt forskellige projekter, og det er således lige meget, om du har en drøm om at begå dig inden for musik og film, eller gerne vil springe ud i livet som iværksætter. For dig handler det blot om at finde frem til de korrekte bidragsydere, der er interesserede i netop det område, som du gerne vil gøre dig inden for. Hvilket beløb, som du skal forvente at få, er også meget afhængig af den enkelte, og du kan derfor opleve alt for delvist-finansierede projekter til projekter, som en bidragsyder tror så meget på, at denne har taget hele udgiften med sig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk