Forside Erhverv & iværksætteri De mest essentielle IT-programmer

De mest essentielle IT-programmer

De mest essentielle IT-programmer
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Har du købt ny computer, og ved ikke hvilke programmer du skal have på den? Det kan være lidt en jungle at finde rundt i programmer, da mange forskellige har de samme funktioner. Men nogle programmer er vigtigere end andre, og har bare bedre muligheder for at lave et produkt. Dette kan både være i virksomheden såvel som hjemme.

Et program som Office 2019 er i hvert fald en god hjælper i hverdagen, da den med sine mange programmer kan hjælpe med forskellige typer opgaver. De fleste er velkendte, men Office 2019 er blevet opdateret til at kunne meget mere.

Microsoft Office 2019 til mange typer opgaver

Office 2019 pakken kan bruges både til Mac og PC, og består af en række essentielle programmer. Især studerende og kontorarbejderne har brug for de bedste programmer, for at kunne producere det bedst mulige produkt.

De fleste kender Word, PowerPoint og Excel, men alle disse er blevet optimeret til at køre bedre og tilmed på touchskærme. Word er blevet bedre til at håndtere billeder, og du kan nu nemmere redigere billeder direkte i dokumentet. PowerPoint tillader nu HD-videoer i dine præsentationer, og du kan nu redigere dine billeder direkte i PowerPoint, hvilket ikke har været muligt før nu. Skype er desuden også en del af pakken.

Hvis du vælger at købe Office 2019 Professional, følger Publisher og Access med. Publisher er et program, der gør det nemt at designe flotte foldere, invitationer, visitkort og meget mere. Det er altså et program, enhver grafiker vil elske. Access er derimod til programmøren, der gerne vil oprette databaser og administrere disse. Disse databaser bruges ofte på hjemmesider til at gemme data fra besøgende, og kan nemt sættes op til at kryptere data, så eksterne ikke kan læse det.

De IT-programmer du ikke kan undvære

Hvis du leder efter andre programmer, der kan passe godt til Office 2019, kan vi anbefale disse.

Dropbox er en cloud service, der gør at du sikkert kan gemme dine filer og tilgå dem overalt. Du slipper derfor for at bære rundt på et USB-stik, som man kan tabe eller glemme, og filerne ligger sikkert på en server. Du får 2 gigabyte gratis plads, når du opretter dig, men hvis du har brug for mere end det, kan du købe et abonnement, der giver dig adgang til op til 2 terabyte af plads.

Selvom Office 2019 tilbyder Publisher til at lave flotte dokumenter, kan Photoshop hjælpe med at skabe præcis det billede, du har brug for. Du kan både tegne og redigere billeder, så hvis du har brug for et billede i en bestemt stil, er det et fantastisk program til dette. Programmet kræver et månedligt abonnement.

WinRAR er et program, der tillader dig at samle flere filer til én fil. Så i stedet for at sende tre filer, kan du samle den til én og derfor spare tid. Det gør det også nemmere for modtageren.
Det måske vigtigste program, er anti-virus. Her kan vi anbefale Avast, da det har fået gode anmeldelser og gør dig sikker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk