Forside Iværksætterliv Sådan kan du klæde dig godt på til at blive iværksætter

Sådan kan du klæde dig godt på til at blive iværksætter

Sådan kan du klæde dig godt på til at blive iværksætter
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

I Danmark drejer hver fjerde iværksætter nøglen om efter tre år. Det kan være svært at komme i gang som selvstændig, men i denne artikel kan du få simple, men gode råd til at klæde dig godt på til at blive iværksætter.

Fokusér på mening i stedet for money

Det siger nærmest sig selv, men som iværksætter er det vigtigt at du starter en forretning op, som du rent faktisk brænder for. Mange går direkte efter ”hvad kan jeg starte for at tjene en masse penge?”, men det bliver svært at opnå, hvis du mangler passion for området. Dette skyldes især de mange timer, som du skal investere for at opnå succes som iværksætter.

Se Netflix

Nej det er ikke en spøg. Selv om at flere succesrige forretningsmænd og kvinder prøver på at få dig væk fra Netflix fordi det er en tidsdræber, så kan den online streaming service sagtens bruges og det gælder især nye iværksættere.

I film som fx ”Jiro Dreams of Sushi” kan du følge Jiro One, der står bag Michelin sushibaren Sukiyabashi og blive inspireret af hans forhold til de ansatte, leverandørerne samt hans familie. Vi kan også anbefale ”I am not your guru” med Tony Robbins, og ”Capital C” dokumentaren fra 2015, der handler om crowdfunding.

Udnyt internettet til at blive klogere

Det ville nærmest være som at skyde sig selv i foden, hvis man som iværksætter ikke udnytter internettet til at blive klogere. Der findes så mange podcasts, YouTube-videoer og blogs, der kommer med masser af guldkorn. Tag bare Bladetmomentum.dk hvor du kan finde interessante artikler som tips til at skabe værdifulde relationer, hjælp til at udnytte dit salgspotentiale, hvordan man starter et firma op i nye lokaler og meget mere.

Deltag i spændende foredrag

En ting som mange iværksættere hurtigt finder ud af er at de har brug for at komme ud og interagere med andre mennesker, hvis de fx arbejder hjemmefra på computeren hele dagen. Tag til foredrag og lær noget nyt om alt fra webudvikling til grafisk design, SEO og meget andre, mens du skaber værdifulde relationer til andre personer, der måske står i samme situation som dig.

Undgå at slide dig selv op

Generelt anbefales iværksættere at tale med folk. Det kan både være i forbindelse med nye bekendtskaber ved fx foredrag, men det handler også bare om at tale med venner, familie, tidligere studiekammerater og lærere for at opbygge et netværk, som du kan trække på.

De kan hjælpe dig med at udvikle din ide ved at give dig feedback på om du rent faktisk har fat i noget, så du undgår at slide dig selv op over et umuligt projekt, der ikke fører nogle veje.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk